Apie kulinarijos paveldą su Vincentu Saku

20160301_100509Pirmąją kalendorinio pavasario dieną vyko Namų ūkio fakulteto užsiėmimas, kuriame svečiavosi labai įdomus žmogus, Lietuvos karalystės Jotvingių bajoras, nepriklausomas mitybos ir kulinarijos ekspertas Arūnas Vincentas Pranciškus Sakas. Gerbiamas lektorius mums papasakojo apie sveiką mitybą, apie nuodingus maisto produktus bei apie mūsų krašto kulinarijos paveldą.

Taip pat į užsiėmimą atvyko su ilgai lauktu pavasariu mus pasveikinti gerbiamas Lietuvos krašto apsaugos ministras Juozas Olekas.

Kad visi maitintumės sveikai ir naudingai, mūsų svečias Vincentas Sakas pasidalino Lietuvos regionų kulinarijos paveldo receptais. Jais dalinamės ir su Jumis:

1.Kas sugalvojo skilandį

4.Vincento antigripinas

8.Lietuviški cepelinai

9.Lydytas-sviestas

11.Lietuvos regionu valgiai

12. Kaip kepti bulvinius blynus

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s